De vijf interactiestappen voor leren

Zonde om niet alle kansen te gebruiken, die je zelf creëert voor effectief leren

Goede concrete feedback geven is een van de krachtigste middelen om leren effectief te maken. Maar hoe zorg je nu dat je concrete feedback op leren geeft? LinQue Consult heeft een eenvoudig en doeltreffend interactiemodel ontwikkeld dat leren effectief maakt en toepasbaar is in vrijwel alle situaties waar leren een rol speelt. Op basis van vele lesobservaties , literatuur en ervaringen uit het werk- en onderzoeksveld is het model “De vijf interactiestappen voor leren” ontwikkeld. De meerwaarde is dat het model focus geeft aan leerbevorderende interventies die leerlingen doelgericht en actief laat leren. Of het nu een begeleidingsgesprekje met een groepje leerlingen is van 30 seconden, een situatie over een hele les, of een LOB-gesprek, de vijf interactiestappen zijn steeds toepasbaar als het om interactie en leren gaat.

LinQue Consult

De dienstverlening van LinQue Consult gaat verder dan de gebaande paden.

LinQue is een innovatieve partner voor klanten die oplossingen zoeken voor ontwikkelingen in hun eigen dynamische omgeving. Wij zijn coaches, trainers, opleiders, procesbegeleiders en interim managers en werken samen met onze klanten vanuit onze eigen specifieke expertise aan onderwijs-, organisatie-, team-, en persoonlijke ontwikkeling.

Over het boek

Goede concrete feedback geven is een van de krachtigste middelen om leren effectief te maken. Het model dat in dit boek beschreven staat geeft een praktische handleiding voor leraren en leerbegeleiders hoe je effectieve feedback voor elkaar kunt krijgen. Het beschrijft tal van voorbeelden in uiteenlopende situaties waar leren en interactie centraal staan. Geschikt voor alle typen onderwijs.

Impressie

In het tijdschrift “Van 12-18” is in april 2017 een artikel over dit boek verschenen:

Lees artikel

Bestellen?

U kunt het boek bestellen via de webshop van de uitgever.

Contact

Meer weten? Training? Coaching?

CONTACTPERSONEN

Wim Bos
TELEFOON: 030 63 72 880
MOBIEL: 06 103 473 68
e-mail: wimbos@linqueconsult.nl

Jannie Steegenga
MOBIEL 06 108 973 82
e-mail: janniesteegenga@linqueconsult.nl